Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da niteliksiz ve siyah renklerde tercih ettik. Alt mutfak dolaplarımızda:

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve lüp sair odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kırat katar.

Denk esaslığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, hayat alanlarınızda benzersiz ve dengeli bir bediiyat yaratır.

Fil verimli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi mürtefi ama aynı zamanda dingin ve salim bir ocaklık dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Beyaz zehir ve antrasit renk antrasit renk tonları kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir denge oluşturur.

Özel tasarımı yardımıyla hiç yurt ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer olanakı esenlar.

Şimdi, nesil dekorasyonunda gri ile birlikte kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri dar dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, başlayalım!

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri sinein de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kabil nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

antrasit gri boya Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Mekanda henüz rahat, samimi ve antrasit renk tonları enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O vakit grinin har tonlarına yakınlarında deprem eylemek dosdoğru bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit mutfaklar çoklukla hararetli tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi sinein bir titrem münhal veya bir titrem kıpkızıl yeğleme kılmak en iyisi olacaktır. Bu, aşhane dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page