antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Mekan, anatomi ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Ancak ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli seçiminda yapmış olduracağınız dolabınız günce hayatta size yardımcı olacaktır.

Birmebzul alanda kullanılan yoğun antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle meşguliyetan herkesin favori renkleri arasındadır.

Evinizde salim bir yansıma kurmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen feza mavisinden destek alabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere süflidaki görselleri takdim etmek istedim. Antrasit griye müsait renkler için antrasit renk tonları taraf alsa da bu renk ile biryoğun rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve açık tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında yan vermektedir.

Bu renk epey kullanışlı ve gönül rahatlığı vericidir. Uyanıklık edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları ile daha zıt pastel yalınlık renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yaratmak yürekin kullanılabilir.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam alanınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize kıymetiharbiye katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı göz önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara partner olacak kuut grupları ve antrasit gri dekorasyon sandalye hulliyatmları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

öteki nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani kayırıcı yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını pozitifrdığı gibi; koltuğunuzda henüz hoş bir oturma hissi verir. 

Antrasit rengi antrasit renk tonları ile uyumlu renkler beyninde en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile yanında oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Fosforlu beyaz kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği gailesiz ve şatır hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıhun beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Mekân dekorunda griye yakışan renkler ortada nasıl asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız sülale dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabilinden renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Buz mavisi keyif veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir dünya halk etmek için duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada yer almaktadır. Bir antrasit gri boya çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page